neděle 24. června 2012

Zpěvavé léto - Polibek pro Annu


Projekt od Syki


Autor : Stephenie Perkins
Název : Polibek pro Annu
Hodnocení : 5/5
Anotace : Sedmnáctiletá Anna se cítí podvedená. Její rodiče ji totiž posílají na roční studium do Francie - přes půlku planety, do neznámého prostředí, aniž by navíc uměla slůvko francouzsky. Musí tak opustit své přátele, potenciální lásku i veškerá pohodlí amerického života a začít úplně nanovo. V romantické Paříži, ve městě, které nikdy nespí, se vrhá do nových vztahů i zkušeností a odhaluje v sobě skryté vlastnosti. A také je tu jeden spolužák, Étienne St. Clair, který se liší od všech chlapců, které kdy Anna potkala…



Píseň

Proč zrovna tato písnička? 1) je to anglicko-francouzská píseň 2) ke knize se mi to hodilo - už jenom ten začátek I met this pretty boy in Paris a okamžitě si vzpomenu na Annu.


a ještě jedna :)

Proč zrovna tato písnička? Připomína mi jenom malý kousíček knihy. (není to žádný velký spoiler) Je to když Anna letí se St.Clairem letadlem a pak když si posílají maily :)

a poslední


Proč zrovna tato písnička? Protože se mi prostě líbí a připomíná mi to atmosféru knihy :)

5 komentářů:

  1. Všechny jsou super, už se nemůžu dočkat, až si knihu konečně přečtu... a možná si to čtení zpestřím nějakou s těchto písniček. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já osobně jsem nečekla,že budekniha tak dobrá.Hodně se mi líbila :)

      Vymazat
  2. Mne sa najviac lúbi tá 3. pesnička 8)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta knížka je naprosto úžasná !!!! a patří k mým nejoblíbenějším :)
    Já osobně Paříž MILUJI ...teď jsem si uvědomila že jsem zvíraznila slovo ve větě stejě jako to dělala ta kr.va Amanda ! XDDD

    OdpovědětVymazat