pondělí 13. února 2012

Top Týdne ( 9 )




Meme by Luu

~Top 10 vedlejších postav~



Cinna (Hunger Games)
Získal si mě svým chováním. Jako postavu ho mám ráda.

Afrodita (Škola noci)
Jediná postava která ve Škole noci za něco stojí.Vůbec by mi nevadilo kdyby Afrodita byla hlavní hrdinka. Prosím,prosím zbavte mě Zoey!!


Rosalie + Emmett (Stmívání)
 Dlouho jsem přemýšlela jestli je sem dát.Pravdou ale je,že Rose a Emmett jsou moji oblíbenci.









Fred & George Weasley
(Harry Potter)
Vždycky dokážou všechno oživit.Opravdu skvělé postavy.









Christian Ozera (Vampýrská akademie)
Ten jeho sarkasmus. Christian je jednou z nejlepších postav z VA (akorát nechápu jak může vydržet s někým jako je Lissa)


Katherine (Stefanovy deníky)
Já jsem ji sem prostě musela nacpat. Mrcha? Dost možná. Vadí mi to? Ani ne. Katherine je prostě moje nejoblíbenější postava.(je pravda že to beru tak trochu i ze seriálu)

Isobel (Mrazení)
Tak nějak si nejsem jista jestli je Isobel hlavní nebo vedlejší postava. Nakonec jsem dospěla k závěru,že je něco mezi. Myslím si,že by mohla dostat víc prostoru,protože jako hrdinka je skvělá.

Adrian (Vampýrská akademie)
Stejný problém jako u Isobel. Nakonec jsem se ale rozhodla,že ho dám jako vedlejší postavu. Adriana mám ráda hned od začátku a v Poslední oběti mi ho bylo fakt líto.Ano,sice jsem Team Rose&Dimka ale hodně dlouho jsem se nemohla přenést přes rozchod Adriana a Rose. Jsem Richelle vděčná,že píše Pokrevní pouta protože bych byla fakt naštvaná kdyby to s Adrianem ukončila takhle.

5 komentářů:

  1. Isobel tiež :) úplne ju zbožňujem,Cole a Isobel=dokonalá kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně :) Mám Isobel a Colea asi o něco radši něž Sama a Grace :)

    OdpovědětVymazat
  3. áá Christiaaan a Adriaaaan.. kluci moji oblíbení :DD Afroditu mám taky ráda, i když Zoey mi nějak extra nevadí, i když mám větší oblíbence, to je pravda. A Cinna je naprosto úžasný :-)

    OdpovědětVymazat
  4. kdo by je neměl rád? :D Mně Zoey silně nesedla.První díl to ještě šlo,ale od druhýho dílu už to jde z kopce. Cinnu mám hodně ráda :)

    OdpovědětVymazat