pondělí 19. prosince 2011

Top Týdne ( 3 )



Meme by Luu
10 knih z dětsví

- Karen McCombie - Alice a… - na tuhle serii jsem přišla díky sestře.Byly to jediné knihy,které v té době četla a když jsem se nudila tak jsem se rozhodla že si je taky přečtu. Nakonec jsem přečetla asi osm dílů.








- Karen McCombie - Stella a .... Líbil se mi styl psaní Karen,takže není divu,že jsem se nakonec dostala i k téhle serii.

-Thomas Brezina –Klukům vtup zakázán(Tinka a Lissi) – Tyhle knihy mě taky opravdu vzaly. Tinka a Lissi jsou každá úplně jiná.I přesto mezi nimi vzniklo sesterské pouto. A navíc jsou obě čarodějky.

-J.K.Rowling – Harry Potter - Část mého dětsvtí a část dospívání. Tahle serie se se mnou táhne dlouho a bezpochyby je jedna z nejlepších jakou jsem kdy četla.

- Joachim Friedrich - Bella a strašidlo – Je to podobný styl psaní jako u Thomase Breziny ale tady je trošku větší nádech tajemna.
(btw: když jsem googlila obrázek vyjela mi tam Bella a Jacob ze Stmívání.Na tom něco bude :D )
- 365 pohádek - 1 pohádka na každý den. Vždycky jsem byla hrozně zvědavá jaká pohádka bude na zítřek.Taky jsem se opravdu snažila nečíst pohádky dopředu. No,občas se to nepovedlo.

- Stopy hrůzy – Asi první hororové knihy, se kterými jsem se setkala.

- Bohumil Říha - Honzíkova cesta - Honzíka jsem četla vždycky u babičky,protože to byla snad jediná kniha která mě v babiččině knihovničce zaujal.No,stal se z toho takový rituál,že vždycky když jsem u ní byla delší dobu tak jsem si Honzíka přečetla.
- Astrid Lindgrenová - Děti z Bullerbynu – Další má oblíbená kniha.Ráda jsem se k ní vracela.

- WITCH – přes čtení komiksů jsem se dostala ke knihám. Hrozně mě to bavilo.








2 komentáře:

  1. Na dětích z bullerbynu jsem vyrůstala..cetla jsem to nekolikrat a vzdycky me pribeh tehle spratelene rodinky dostal....witch komix me taky chytnul ale nikdy sem ho nedocetla....Pottr myslim ze tahle kniha naucila hodne dnesni mladez a deti číst....

    OdpovědětVymazat