neděle 18. prosince 2011

Posuď knihu podle obalu ( 3 )



-cílem je si vybrat si cover nějaké knihy a napsat,co si o něm myslíme.   

M
eme by Syki



Autor: Kelly Creagh
Název: Nevermore
Anotace: Roztleskávačka Isobel Lanleyová je zděšena, když je přidělena do dvojice k Varenovi Nethersovi kvůli projektu z Angličtiny, který se má odevzdat – což je naprosto nefér - v den důležitého zápasu. Chladný a odměřený, zatrpklý a jízlivý, Varen dá jasně najevo, že s ní taky nechce mít nic společného. Ale když Isobel v jeho deníku objeví podivné písmo, nemůže si pomoct a znovu si prohlédne tohohle tajemného kluka s pronikavým pohledem.

Brzy Isabel zjistí, že hledá výmluvy, aby mohla být s Varenem. Odtahujíc se od svých přátel a majetnického přítele, Isobel se ponořuje hlouběji a hlouběji do snového světa, který Varen vytvořil skrze stránky svého zápisníku, do oblasti, kde obžívají děsivé historky Edgara Allana Poea.

Jak se od ní odpoutává její svět, Isobel zjišťuje, že sny, stejně jako slova, mají větší sílu, než si představovala, a že ty nejděsivější skutečnosti jsou v mysli. Teď musí najít způsob, jak se dostat k Varenovi, než ho pohltí stíny jeho vlastních nočních můr.

Závisí na tom jeho život.

Můj názor:Tahle obálka se mi prostě líbí. Ten kluk sice vypadá celkem děsivě ale to je jedno.Obálka není přeplácaná a má nádech tajemna.Líbí se mi i písmo a vybledlá slova kolem. Tahle kniha mě zaujala a opravdu bych si ji ráda přečetla












Žádné komentáře:

Okomentovat