sobota 10. prosince 2011

Kouzelná Knihovnička (1)



Projekt by Abyss

Nakonec jsem se rozhodla,že i já zveřejním svojí knihovničku. Knihovnička pro mě není jenom kus nábytku. Je to něco,co mi dělá radost,kdykoli kolem ní projdu. Je to něco,do čeho ukládám svoje poklady. Zatím jich je po málu,protože s mým skoromným kapesným (ještě nemůžu brigádničit) si musím  promyslet,co si chci opravdu pořídit. Většinou si teda první půjčím první knihu ze serie z knihovny a potom to posoudím.

(Není to nejlepší kvalita,protože se mi rozbil foťák, ale příště už snad fotky budou dobré)

Začneme celkovým pohledem.Knih opravdu není zatím moc ale někde se přece začít musí. Na Vánoce čekám výrazné rozšíření knih :)















A teď pohled na poličky


1) Tahle polička by se dala pojmenovat jako Začátek. tady jsou totiž knihy,které jsem četla,před tím než jsem pořádně přišla na YA (když nepočítám Kinga)
Zleva : Bella a strašidla (Joachim Friedrich),Zpěvákův Amulet(Thomas Brezina),Harry Potter 1-7 (kromě 4) ,Harry Trottel 1-3 (Peter M. Jolin),pár knih ze serie Alice a ...(Karen McCombieová), Příběhy čarodějek Tinky a Lissi (vida,tak jsem YA  měla v sobě už od druhé třídy :D ) od Thomase Breziny, WITCH (no co,bylo mi osm :D ) a TO od Stephena Kinga (myslím,že je to zatím nejdelší kniha kterou jsem četla,tohle vydání má 1061 stránek)





2)Upíří deníky,Stefanovy deníky,Sága Stmívání + Krátký druhý život Bree Tanner, Vlci z Mercy Falls 1-3,Vzpomínky na zítřek (Cecelia Ahern)

-Jediný důvod,proč ještě pořád čtu UD je,že nemám ráda nedokončené serie. Ale probůh ta Elena je tak strašně blbá...
- SD pro mě bylo jedno velké zklamání. Čekala jsem od toho víc. Serial je úžasný ale ani UD ani SD nemám vůbec v lásce.
- Stmívání je můj začátek s YA. Byla doba,kdy jsem do toho byla opravdu zažraná. Jenže od té doby jsem přečetla spousty lepších knih a nadšní pomalu a jistě odpadalo. Neříkám,že Stmívání nemám ráda. Mám.
- Vlky z Mercy Falls mám moc ráda. Je to jedna z mých nejoblíbenějších serii.
- Vzpomínky a zítřek. Kniha byla nečekaně dobrá a čtění jsem si užila.


3) VA 1-6,Pokrevní pouta,Zavržený 1-3,Sukuba 1, Modrá krev 1+2, Nádherné bytosti,Prokletý maturiťák,Pád,Odstíny Života.

- Vampýrská akademie. Dlouho jsem ji odsuzovala. Nevěřila jsem jí. Přečetla jsem si asi první dvě stránky a odložila ji. Tak pitomá jsem byla. Bože,jsem tak ráda,že jsem se ji rozhodla přečíst ještě jednou. Je to jedna z nejlepších serií.Stejně jako postavy.
- Pokrevní pouta. Nechávám si jí až budu mít prázdniny.Chci si jí totiž pořádně vychutnat. Mám takový zlozvyk,že si vždycky přečtu poslední větu.Tady je ta poslední věta oprvadu zajímavá :D.
- Zavržený- další moje oblíbená serie. Každému nesedne ale mě prostě ano.
-Sukuba a Nádherné bytosti pro mě bylo celkem zklamání.
- Modrá krev mě příjemně překvapila.Děj je zajímavý.
- Pád je moje srdeční záležitost
-Odstíny Života. Tuhle knížku jsem si koupila hned jak vyšla,protože mě nalákaly teaserové věty a také,že to napsala česká autorka. No,rozhodně mi to za to stálo. Teď se jenom modlím, aby nám nakonec ten druhý díl vyšel.



Další článek chystám buď po Vánocích nebo začátkem února.

4 komentáře:

  1. Máš moc hezkou knihovničku :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :) Zatím taková skromná knihovnička ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem pro Twilight ságu-kterou miluju,upíří deníky-které jsou super a Stefanovy deníky-které jsou úžasné.Ale ostatní jsou strašné hlouposti,které se snaží TTS(The Twilight Sága) a TVD(The Vampire Diaries) jen napodobit.prostě HRŮZA
    Jo a TWILIGHT FOREVER

    OdpovědětVymazat
  4. Vampýrská akademie,Pokrevní pouta,Zavržený,Modrá krev,Pád,Odstíny Života NO A TO NEJHORŠÍ Harry Potter A WITCH -STRAŠNÉ UPÍŘÍ DENÍKY JEŠTĚ UJDOU ALE TO OSTATNÍ HNUS(kromě nejlepších knih které byly napsány TWILIGHT A STEFANOVY DENÍKY)FUUUUUUJ

    OdpovědětVymazat